Dalamaya

Kruiden en specerijen voor iedere keuken

Verse en pure kruiden

Heel, gemalen of gemixt? Onze groene kruiden zijn in alle smaken en vormen verkrijgbaar. Voor ieder recept en iedere keuken hebben wij de ultieme smaakmaker.

Lees meer

Specerijen voor een heerlijke exclusieve smaak

Exotisch, tropisch of exclusief? Onze bijzondere en bekende specerijen maken ieder gerecht tot een culinair feestje. Hoogste kwaliteit en het best geprijsd!

Lees meer

Kruidengroothandel voor al uw kruiden en specerijen

Een gerecht zonder kruiden of specerijen is hetzelfde als een bedrijf zonder aankleding. Het is onmisbaar en vormt een rijkelijke toevoeging aan de totaalsmaak. Wij zijn een gespecialiseerde kruidenleverancier in Meppel en leveren allerlei soorten kruiden en specerijen. Waar wij niet leveren aan particulieren, leveren we wel aan bedrijven in het gehele land. 

Pure producten en goed geprijsd

Dalamaya is een complete groothandel in kruiden en specerijen. In onze webshop vindt u de allerbeste producten tegen een smakelijke marktconforme prijs. Onze producten geven ieder gerecht een fantastische smaak en een aangename twist. We zijn een kruiden groothandel en verkopen hele kruiden, gemalen kruiden en recepturen. Tevens zijn we een specerijen groothandel en kunt u uw gerechten verrijken met hele, gemalen en gemixte specerijen. In ons uitgebreide assortiment vindt u meer dan 80 soorten smaakmakers.

HACCP gecertificeerd voor de hoogste kwaliteit

Brandschoon handelen, veilig werken en gegarandeerd kwaliteit. We zijn HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) gecertificeerd. Dit houdt in dat we werken volgens de richtlijnen in het Warenwetbesluit hygiëne van levensmiddelen. We weten precies wat nodig is om de voedselveiligheid te waarborgen. In ieder fase van het productieproces werken we zorgvuldig en met volle aandacht voor hygiëne; van productie, opslag tot en met transport.

Als groothandel in de kruiden en specerijen gaan wij voor de hoogste kwaliteit (a-kwaliteit). Een hoogstaande kwaliteit is essentieel voor de smaakbeleving, maar ook voor uw gezondheid. Echt, puur en natuurlijk staat hoog in ’t vaandel. Als kruidenleverancier in Meppel houden we zelfs rekening met e-nummers en andere (kunstmatige) toevoegingen. Kwaliteit staat voorop en dat proeft u!

Beste service en snelle levertijd

Een goede service staat voor klantvriendelijkheid en het leveren van gemak. Voor deze twee dingen staan wij garant. Als kruidenleverancier in Meppel komen we om de 3 á 4 weken bij onze vaste klanten langs om de lege displays te vullen. Tevens kunt u uw benodigde producten online bestellen. Binnen vijf werkdagen heeft u de kruiden en / of specerijen binnen. Bekijk gauw ons kleurrijke assortiment en verrijk uw recepten met de perfecte toevoegingen.

Dalamaya

Een culinair partijtje? Bestel onze kruiden en specerijen.